Verzenden en retourneren

Levering
Bestelde producten worden verzonden indien de betaling binnen is bij just4gundogs. Just4gundogs verzendt haar producten zodra de betaling is ontvangen en op voorraad zijn. De uiterste levertermijn is 30 dagen. Wanneer de bestelde producten niet binnen deze termijn op het opgegeven afleveradres geleverd worden, heeft de koper de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden. 
Bovengenoemde levertijd geldt als indicatie en niet als uiterste termijn. Just4gundogs kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van overschrijding van levertijd.
Retourneren
Producten die u bij just4gundogs heeft gekocht, kunnen zonder enige opgave van reden binnen 14  werkdagen na ontvangst worden geruild en/of retour gezonden, mits u de factuur nog heeft, de aankoop nog niet is gebruikt en in de originele verpakking zit zoals verkoper u het heeft gezonden. De koper kan binnen 14 werkdagen na bestelling zijn bestelling herroepen, zonder opgaaf van reden. De kosten voor het retour zenden van uw bestelling is voor rekening van de koper. De koper heeft dan ook de mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. Hiertoe dient u binnen 14 werkdagen, na ontvangst van de goederen op het afleveradres, contact op te nemen met just4gundogs.
Wanneer u een kapot product heeft ontvangen, wordt deze door just4gundogs kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. De consument heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds is voldaan. Hiertoe dient u binnen 14 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met just4gundogs.
Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door just4gundogs kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. De consument heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds is voldaan. Hiertoe dient u binnen 14 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met just4gundogs
Wanneer krachtens het bovenstaande enigerlei product mag worden geretourneerd, wordt binnen 30 dagen het door u betaalde bedrag op u bankrekening gestort. U dient hier altijd contact over op te nemen met just4gundogs.
Indien bovenstaande termijn door de koper niet wordt gerespecteerd vervalt ieder recht van de koper.